Pagina printen zonder knoppen,
menu's e.d.Een vraag stellen?
Gebruik het vragenformulier. Body-Guard
Startpagina Body Guard
Startpagina Body Guard
Voorkomen of van pijn tot erger?
 

Wegens onderhoudswerkzaamheden aan de website kunnen er momenteel geen updates geplaatst worden. Uiteraard kun je nog wel het huidige archief bekijken.

We hopen je binnen korte tijd weer te voorzien van nieuwe updates!


Voor recente artikelen en/of updates op deze site, klik hier!

Sportpraktijk Body Guard van Henk Nuninga is gespecialiseerd in sportmassages en is er zowel voor de topsporter als voor de amateur.
Voorkomen is beter dan genezen en daarom staat blessurepreventie hoog in het vaandel.

Er is direct contact met sportartsen, huisartsen, (sport)fysiotherapeuten, manueel therapeuten, chiropractoren en podotherapeuten zodat eventueel snel kan worden doorverwezen.

Voor professioneel sportadvies is er sinds 2011 een prima samenwerking met Inspanning Loont in Utrecht. Dit nog jonge bedrijf wordt uiterst deskundig geleid door een bewegingswetenschapper die zijn sporen in de sport heeft verdiend.

Met specifieke vragen over sportvoeding en sportdiŽtetiek kan er via de sportpraktijk contact opgenomen worden met een deskundige in het IJsellandziekenhuis in Cappelle a/d IJssel.

Daarnaast wordt ad hoc meegewerkt aan wetenschappelijk onderzoek.
Februari 2011:
Proefpersonen gezocht voor onderzoek lage rugpijn aan de Faculteit Bewegingswetenschappen van de V.U. te Amsterdam.
April 2011:
Enkel verstuikt? Doe mee aan een wetenschappelijk onderzoek aan het EMGO-instituut van de V.U. te Amstyerdam.

In 2007 is de praktijk grondig verbouwd en is er een grote behandelruimte cq oefenruimte bijgekomen.
Ook het kantoorgedeelte is fors uitgebreid.
Alle ruimtes zijn nu voorzien van airco en klimaatbeheersing.
Voor meer nieuws m.b.t. de verbouwing: klik hier.

Buiten de praktijk wordt in binnen- en buitenland op locatie gewerkt tijdens diverse grote sportevenementen waaronder o.a. jaarlijks het Open Nederlands Kampioenschap Formula Windsurfen en de World Cup Windsurfen op de Canarische eilanden.


Henk Nuninga is sinds april 2005 de vaste begeleider geworden van het het Nederlands Formula Windsurf Team: windsurfteam.com. (zie ook bij Sponsorships).

Daarnaast begeleidt hij al jaren de Gewestelijke Trainingsgroep van IJs- en Skeelerclub Oosterhout (IJSCO), veel jonge wielrenners van WV "De Jonge Renner" uit Oosterhout en een groeiend aantal jeugdspelers van o.a. RKC Waalwijk, NAC Breda en Feyenoord. 

Bij grote toernooien zal Sportpraktijk Body Guard tevens optreden als verzorger van een van de nationale windsurfteams van Denemarken.
Deze samenwerking is voortgekomen uit wederzijdse goede ervaringen gedurende een
WK in Schotland in 2002.

Tijdens de World Cup windsurfen in augustus 2005 op Fuerteventura is daar het Belgische team bijgekomen. Op het Canarische eiland werd niet tevergeefs een beroep gedaan op assistentie en zo kan BelgiŽ ook voortaan rekenen op de hulp van Sportpraktijk Body Guard.

In juli 2007 vond op de Canarische eilanden opnieuw de World Cup slalom windsurfen plaats. Namens Aruba namen o.a. deel Sarah-Quita Offringa en Quincy Offringa. Nadat Quincy tijdens de World Cup van 2006 al met de sportpraktijk in aanraking kwam, volgde zijn zus Sarah-Quita in 2007 en vanaf dat moment kunnen zij ook rekenen op behandelingen tijdens de surfevents waar Body Guard aanwezig is.

Sportpraktijk Body Guard
Herendam 133
4908 AP Oosterhout
Tel.: 0162 - 432 304
Fax: 084 - 748 7885

Foto: Bastiaan Geurts uit Breda in sponsorkleding 
BODY GUARD
Voor al uw pijntjes Er is nog geen pagina geselecteerd voor dit banner.

 
Terug naar top